tisdag 22 april 2008

Jag vet

Jaja, länge sen jag skrev nu. Lev med det.

Vad ska vi avhandla idag? Politiker? Nää...tråkigt ju.

Vi ska prata om lite olika saker. Vi börjar med en riktigt jävla dålig hemsida.

Bröderna Bäver har startat en ny hemsida. "1000 apor" heter den tydligen. Förutom de två som startade den kan jag inte komma på så många fler apor, varvid titeln framstår som ett mysterium. Dessa två muppar har dessutom roat sig med att skriva mail i andra personers namn och menar på fullt allvar att de vill jämföra sig själva med det gamla radioprogrammet "Hassan". Men där Hassan var genialiskt i sin enkelhet, visar Bäverbröderna att de inte har en aning om vad humor är. När Fredrik Viirtanen dessutom kallar Alex Bäver för komiker känns det som att det är läge att emigrera. När han skriver Alex Bävers namn i samma mening som geniale Magnus Betnér, tja då byter vi världsdel.

Nu är våren tydligen här. Dags för sol, fiske, utomhusöl, bygga klart groggverandan hemma och annat kul. Samt naturligtvis snörvel, nys och annat skit som har med gräspollen att göra. Men fördelarna överväger naturligtvis nackdelarna så vi kör ändå.

Ska vi avsluta med något positivt? Nä, det finns inget som platsar där just nu.

Höres

6 kommentarer:

Elle sa...

Att det är vår är ju annars ganska positivt!

And by the way... Negativa kopplingar till "Bröderna Bäver" betyder väl för 17 inte att du har något emot Fablernas värld!? :)

Stefan sa...

Jag är en stor älskare av Fablernas Värld. Lyssnade jämt på det när jag var liten.
Visst är våren positiv. Börjar suga rejält i fisketarmen nu.

Elle sa...

Förstod det på din fejjanstatus... Ut å fiska med dig då! :)

Jag och tvillingen lyssnade jämt vi också. Sjöng introt senast igår!

...Hej Uggla tjena moss, kom hit en stund till oss...

Stefan sa...

Lite svårt med lille skrutten hemma. Känner inte riktigt för att trycka ner honom i en båt och fiska. Ska försöka komma iväg en sväng i helgen.

Elle sa...

Låter som en bra plan, du står säkert ut med fiskeabstinensen fram till helgen.

Elle sa...

När kommer nästa lista? När kommer nästa lista? När kommer nästa lista? När kommer nästa lista? När kommer nästa lista? När kommer nästa lista? När kommer nästa lista? När kommer nästa lista? När kommer nästa lista?