torsdag 3 april 2008

Sex

För inte så länge sen läste jag en undersökning i en tidning. Kommer inte ihåg tidningen, men undersökningen gällde hur länge det perfekta samlaget varade. Svaret var tydligen mellan 3 och 13 minuter. Till att börja med; det är ju ett jävligt stort spann tidsmässigt. Utöver detta blir min fundering följande;

Varför ska vi ständigt matas med tips och tricks i sängen. När ska folk fatta att det är kemin mellan de två utövarna som är viktig. Inte ifall tjejen kan leverera en avsugning när hon står på händer samtidigt som hon rattar in Allsvenska fotbollsmatcher med fötterna, eller om killen är utrustad med en rejäl pjäs i kallingarna.
Det enda sådana här tricks och skit gör är att de skapar press och nervositet i ett förhållande som kanske funkade kanon sexuellt innan.
Nästa farliga grej är tänket "vi har inte haft sex på länge, nu måste det bli perfekt när det blir av". Kan inte folk bara köpa att ibland är en snabbis bara en snabbis. Man ska inte förvänta sig att se Gud eller känna det som om jorden skakar varje gång man får tillfälle för lite gömma pinnen. Försök istället att se det upphetsande i faktumet att ni bestämmer er för en snabb omgång sängtango 10 minuter innan era middagsgäster kommer.

Till sist, kom ihåg den gamla sanningen "Golf och sex är de enda två saker som man inte behöver vara bra på för att njuta av".

1 kommentar:

Elle sa...

Ja man får ju hoppas att folk inte är så desperata och osäkra att de tar fram tidtagarur och måttband när de läser såntdär!

Jag tycker att njutbart sex = bra sex. Vad skulle det annars vara... något som ser snyggt ut på film? Något grannarna klagar på? Något som är förbjudet i vissa delstater i USA?

För min del är det omöjligt att en enda "sanning" skulle kunna klassas som "bäst" eller "optimal" etc. Både en snabbis och helaftonsaktivitet har tex sin charm... men ägnar man sig bara åt den ena varianten hade man ju tröttnat rätt snabbt.

"Sängtango" –Härligt uttryck! (Där ser du, dans är toppen!)