fredag 9 maj 2008

Public Service idag...

...består tydligen av att vi ska plocka ut 1 fall ur högen av tragiska barnöden och visa en begravning i TV. Jag antar att SVT:s tablå lär vara späckad framöver.

Hyene-tv är precis vad det är. Men om nu flickebarnets föräldrar tycker det är ok så visst - ingen skugga över dem. Men idioterna på SVT borde få en fet spark i röven för att ens fråga om en sån sak. Och så undrar dom varför folk skolkar från licensen...

7 kommentarer:

Stefan sa...

Kunde inte sagt det bättre själv

Kure Kure Martin sa...

Död åt SVT. Låt TV3 visa begravningen på storbild i Folkets Park. Jag bjuder på popcorn.

Stefan sa...

Ja eller Femman. Det är ju en kanal känd för sina kanonprogram. Kanske skulle slå ihop det med Pontus "Jag gör sämst program i Sverige" Gårdinger som kan köra lite lögndetektor på dem som kollat för att se ifall de blev ledsna eller inte.

Elle sa...

Ni kanske borde starta TV-bolag ihop? Tror ni har en bra grej på G.

Kure Kure Martin sa...

Eller en kombination med Big Brother som samsänds på TV3 och Femman.

Pontus Gårdinger går omkring bland de ledsna släktingarna med mikrofon och frågar exakt hur ledsna de är. Sedan körs svaren i lögndetektor och av de som ljugit plockas tre personer ut som sedan tittarna får ringa in och rösta på. Den med flest röster får följa med ner i graven.

Väl nere i graven skickar de ner en liten kamera så att den utröstade kan filma och undersöka om de slår sönder kistan efter begravningen.

Om de slår sönder kistan vinner den utröstade ett årskort på SpyBar och att spela in en duett med Brolle Jr.

Efter detta säljer man rättigheterna till Uppdrag granskning eller Kalla fakta för en räkmacka och lite julmust. De kan sedan spinna vidare på kistförstörandet.

Frågor på det?

Stefan sa...

Där satt den!!

Elle sa...

Hahaha, galet, galet... :)