söndag 25 maj 2008

Tack

Tack alla länder som såg det kloka i att inte belöna Rymdvarelsen med några poäng igår. Skit ska skit ha och därför är 18:e platsen i bästa laget för eländet.

Bara att inse; att titta på någon form av Melodifestival och hoppas att få höra bra musik, det är som att gå till McDonald´s och hoppas att få god mat. It ain´t gonna happen.

Kan vi inte bara lägga ner skiten nu??

7 kommentarer:

Elle sa...

Känns absolut som en stor lättnad att Sverige inte fick fler poäng.

Men lägga ner skiten? Nej haha, gu vilket fantastiskt fenomen det är!

Klart man ska aldrig inbilla sig att det handlar om "bra musik". Lyckas man bara få den saken ur huvudet är underhållningsfaktorn monumental.

http://www.youtube.com/watch?v=8X5ZxtvuQjw

Stefan sa...

Kan vi inte bara skicka ner Perelli nästa år igen? Till slut blir vi för evigt bannlysta och kan slippa skiten överhuvudtaget.

Elle sa...

Äsch, det är ju ingen sport! :D

Stefan sa...

Nej men mer humant

Kure Kure Martin sa...

Jag håller med Stefan. Skicka ner Perrelli varje år så kanske hon försvinner i hanteringen på flygplatsen eller åker fast i tullen för att någon planterat dödsknark i hennes sminkväska.

Elle//
"Fantastiskt fenomen"? Du menar väl "Bara dåligt"?

Kure Kure Martin sa...

För övrigt ironiskt att "Charlotte Perrelli" och "humant" nämns i samma sammanhang.

Elle sa...

Nej fantastiskt som i facinerande och underhållande! Oavsett om det gäller spektaklet i sig eller allas starka åsikter som det hela. Folk älskar ju att hata detdär! Frossar fullständigt i att få avsky det, säkert ett bra sätt att ventilera ut all uppbyggd ilska och frustration! Och mycket underhållande.
För egentligen är det ju inte svårare än att låta bli att titta på det och inte läsa skvallerkvällspressen... ;)